Helena Ranaldi

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Helena Ranaldi
Foto
Helena Ranaldi Nogueira
Tavalludi sanasi: 24-may, 1966 (1966-05-24)(52 yosh)
Tavalludi joyi: São Paulo, Braziliya
Fuqaroligi: Braziliya bayrogʻi Braziliya
Kasbi: Aktrisa, model
IMDb: ID 0709377

Helena Ranaldi Nogueira (24-may, 1966) — braziliyalik aktrisa va model.

Helena rejissyor Ricardo Waddington bilan turmush qurgan, u bilan o'n yil yashagan va Pedro[1] o'g'li bo'lgan. Er-xotin 2004[1] yil yanvar oyida ajralib turdi.

Filmografiya[tahrir]

Televizor[tahrir]

  • 1990 - A História de Ana Raio e Zé Trovão.... Stefânia
  • 1991 - Amazônia.... Andréa
  • 1992 - Despedida de Solteiro.... Nina
  • 1993 - Você Decide, A Sangue Frio
  • 1993 - Terça Nobre Especial, Lucíola
  • 1993 - Olho no Olho.... Malena
  • 1994 - Você Decide, Copacabana
  • 1994 - Quatro por Quatro.... Mércia / Suzana Sales
  • 1995 - Você Decide, Paixão Bandida
  • 1995 - Explode Coração.... Larissa
  • 1996 - Fantástico ..... Apresentadora
  • 1996 - Anjo de Mim.... Joana
  • 1998 - Mulher.... Marília
  • 1999 - Andando nas Nuvens.... Lídia Libion
  • 2000 - Laços de Família.... Cíntia Martins
  • 2001 - Presença de Anita.... Lúcia Helena Reis
  • 2002 - Coração de Estudante.... Clara Gouveia
  • 2003 - Mulheres Apaixonadas.... Raquel de Almeida Trindade
  • 2004 - Um Só Coração.... Lídia Rosemberg
  • 2004 - Senhora do Destino.... Yara Steiner
  • 2005 - Carga Pesada, Vem Dançar.... Vitória
  • 2006 - Páginas da Vida.... Márcia Fragoso Martins de Andrade Pinheiro
  • 2008 - A Favorita.... Dedina Barreto
  • 2010 - Malhação.... Tereza
  • 2012 - Fina Estampa.... Chiara Passarelli[2]
  • 2014 - Em Família.... Verônica[3]

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]