Juliana Paes

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Juliana Paes

Juliana Paes
Tugʻilishi
Juliana Couto Paes

26-mart, 1979
Fuqaroligi Braziliya bayrogʻi Braziliya
Kasbi Aktrisa
IMDb ID 0655945

Juliana Couto Paes (26-mart, 1979) — braziliyalik aktrisa.

Filmografiya[tahrir]

1998 Malhação figurante
2000 Laços de Família Ritinha
2001 Brava Gente Rosinha
O Clone Karla
2002 Sítio do Pica-Pau Amarelo Jurema
2003 A Casa das Sete Mulheres Teiniaguá
Os Normais Marialva
Celebridade Jaqueline Joy
2005 América Creusa
Levando a Vida Grace
2006 Pé na Jaca Gui (Guinevere Ataliba dos Santos)
2007 Toma Lá, Dá Cá Suellen
Duas Caras Si mesma
Dicas de um Sedutor Vera Lúcia
2008 Episódio Especial Si mesma
A Favorita Maíra Carvalho
2009 Caminho das Índias Maya Meetha
Episódio Especial Si mesma
2010 Por um Fio Apresentadora
2011 O Astro Nina
2012 As Brasileiras Janaína
Gabriela Gabriela

Havolalar[tahrir]