George Lazenby

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
George Lazenby
George Lazenby
George Lazenby
G. Lazenby, 2008-yil
Tavallud sanasi: 5-sentabr, 1939 (1939-09-05)(78 yosh)
Tavallud joyi: Golbern, Avstraliya
Fuqaroligi: Avstraliya bayrogʻi Avstraliya

Jorj Lazenby (ingl. George Lazenby — Avstraliyalik aktyor[1].

Filmografiyasi[tahrir]

  • „Four Dogs Playing Poker“ (1999) — 'Carloʻ
  • „Gut feeling“ (1999)
  • „Fox Hunt“ (1996) — 'Chaunceyʼ
  • „Behind the Scenes with Goldfinger“ (1995)
  • „Fatally Yours“ (1995)
  • „Death by Misadventure“
  • „Emmanuelleʼs Love“ (1993) — 'Marioʻ
  • „Gettysburg“ (1993) — 'Brig. Gen. J. Johnston Pettigrew'
  • „Emmanuelleʼs Revenge“ (1992)
  • „The Grand Knockout Tournament“ (TV) (1987)
  • „Never Too Young to Die“ (1986) — 'Drew Stargroveʼ
  • „Hell Hunters“ (1986) — 'Heinrichʼ
  • „Rituals“ (TV) (1984) — 'Logan Williamsʼ
  • „The Return of the Man from U.N.C.L.E.“ (TV)" (1983) — 'J.B.'
  • „General Hospital“ (TV) (1982) — 'Reginald Durbanʼ
  • „LʼUltimo harem“ (1981) — 'Prince Almalarikʼ
  • „Saint Jack“ — (1979) — 'Senatorʼ
  • „Evening in Byzantium“ (TV) (1978) — 'Roger Toryʼ
  • „Death Dimension“ (1978) — 'Capt. Gallagherʼ
  • „Cover Girls“ (TV) (1977) — 'Michaelʼ
  • „The Kentucky Fried Movie“ (1977) — 'The Architectʼ
  • „The Man from Hong Kong“ (1975) — 'Jack Wiltonʼ
  • „Chi lʼha vista morire“ (1972)
  • „Tie jin gang da po zi yang guan“ (1972) — 'Joseph Stonerʼ
  • „Hazrati Oliyalarining maxfiy xizmatida“ (1969) — James Bond

Manbalar[tahrir]