Fintelligens

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Fintelligens
Kelib chiqishiHelsinki, Finlandiya
MamlakatFinlandiya
Faoliyat1997-yildan
JanrHip hop
LeyblSony Music
TarkibElastinen
Iso H
Veb-sahifawww.fintelligens.com

Fintelligens helsinkilik hip hop guruhidir. Guruh ikki odamdan tashkil topgan: Elastinen va Iso H. 1997-yildan beri ijod qilayotgan Fintelligens 150 000 dan ziyod albom sotib, Finlandiyaning eng muvaffaqiyatli rapperlariga aylanishgan.

Diskografiyasi[tahrir]

  • Renesanssi (2000)
  • Tän tahtiin (2001)
  • Kokemusten summa (2002)
  • Nää vuodet 1997–2003 (2003)
  • Fintelligens Collections (2007)
  • Lisää (2008)
  • Mun tie tai maantie (2010)

Havolalar[tahrir]