Duman

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Duman
Kelib chiqishi Istanbul
Mamlakat Turkiya bayrogʻi Turkiya
Faoliyat 1999-bugun
Janr rock
Leybl NR1 Müzik
Tarkib Kaan Tangöze
Batuhan Mutlugil
Ari Barokas
Veb-sahifa www.halimizduman.com
www.DumanKulubu.com

Duman — turkiyalik rock guruh. Guruh oʻz ijodida anʼanaviy turk folk musiqasini va zamonaviy rockni qoʻshadi. Dumanning ishtirokchilari bu — Kaan Tangöze (vokal va ritm-gitara), Batuhan Mutlugil (asosiy gitara va orqa vokal) hamda Ari Barokas (bas gitara va orqa vokal).

Diskografiya[tahrir]

Albomlar[tahrir]

  • Eski Köprünün Altında (1999)
  • Belki Alışman Lazım (2002)
  • Konser (2003)
  • Bu Akşam (2004)
  • Seni Kendime Sakladım (2005)
  • En Güzel Günüm Gecem 1999—2006 (2007)
  • Rock’n Coke Konseri (2008)
  • Duman I (2009)
  • Duman II (2009)
  • Canlı (2011)
  • darmaduman (2013)

Havolalar[tahrir]