Benedicta Boccoli

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Benedicta Boccoli

Benedicta Boccoli, 2013-yil
Tugʻilishi
Benedicta Boccoli

11-noyabr 1966 (1966-11-11) (53 yosh)
Fuqaroligi Italiya
Kasbi aktrisa
IMDb ID 2866656


Benedicta Boccoli (11-noyabr, 1966) — italiyalik teatraktrisa [1][2].

Filmografiya[tahrir]

  • 2003: Gli angeli di Borsellino, kinorejissor Rocco Cesareo
  • 2007: Valzer, kinorejissor Salvatore Maira
  • 2008 Pietralata, kinorejissor Gianni Leacche

Fiction[tahrir]

  • 2001 - Una donna per amico 3 Rai 1
  • 2003 - La Squadra Rai 3
  • 2005 - Incantesimo 8 Rai 2

Teatr[tahrir]

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]