Setsuko Hara

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Setsuko Hara

Setsuko Hara
Asl ismi 原 節子
Tugʻilgan paytidagi ismi Masae Aida
Tavalludi sanasi 17-iyun 1920-yil(1920-06-17)
Tavallud joyi Yokohama, Yaponiya
Vafot sanasi 5-sentabr 2015-yil(2015-09-05)
(95 yoshda)
Vafot joyi Yaponiya
Kasbi aktrisa
IMDb ID 0361697

Setsuko Hara (yap. 原 節子 Hara Setsuko; 17-iyun, 1932-yil - 5-sentabr, 1998-yil) — yaponiyalik aktrisa.

Filmografiya[tahrir]

  1. Banshun (1949)
  2. Bakushū (1951)
  3. Tōkyō monogatari (1953)
  4. Tōkyō boshoku (1957)
  5. Akibiyori (1960)
  6. Kohayagawa-ke no aki (1961)

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]

Setsuko Hara(ingl.) Internet Movie Database saytidan