Setsuko Hara

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Setsuko Hara
原 節子
Foto
Setsuko Hara
Tugʻilgan paytidagi ismi: Masae Aida
Tavalludi sanasi: 17-iyun, 1920-yil(1920-06-17)
Tavalludi joyi: Yokohama, Yaponiya
Vafoti sanasi: 5-sentabr, 2015-yil(2015-09-05)
(95 yoshda)
Vafoti joyi: Yaponiya
Kasbi: aktrisa
Faoliyat yillari: 1935-1963
IMDb: ID 0361697


Setsuko Hara (yap. 原 節子 Hara Setsuko; 17-iyun, 1932-yil - 5-sentabr, 1998-yil) — yaponiyalik aktrisa.

Filmografiya[tahrir]

  1. Banshun (1949)
  2. Bakushū (1951)
  3. Tōkyō monogatari (1953)
  4. Tōkyō boshoku (1957)
  5. Akibiyori (1960)
  6. Kohayagawa-ke no aki (1961)

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]

Setsuko Hara(ingl.) Internet Movie Database saytidan