Kemal Sunal

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Kamol Sunol
Tavalludi sanasi 11-noyabr 1944-yil(1944-11-11)
Tavallud joyi Malatya Turkiya
Vafot sanasi 3-iyul 2000-yil(2000-07-03)
(55 yoshda)
Vafot joyi Istanbul Turkiya
Fuqaroligi Turkiya
Kasbi aktyor
Yoʻnalish Komediya
IMDb ID 0839017


Kamol Sunol (11 Noyabr 1944, Malatya t. - 3 Iyul 2000, Istanbul o'.), turk kino aktyori.

Filmografiya[tahrir]

Kinofilmlar[tahrir]

  • Propaganda (1999)
  • Varyemez (1991)
  • Koltuk Belası (1990)
  • Boynu Bükük Küheylan (1990)
  • Abuk Sabuk Bir Film (1990)
  • Zehir Hafiye (1989)
  • Talih Kuşu (1989)
  • Gülen Adam (1989)
  • Sevimli Hırsız (1988)
  • Uyanık Gazeteci (1988)
  • Polizei (1988)
  • İnatçı (1988)
  • Öğretmen (1988)
  • Düttürü Dünya (1988)
  • Bıçkın (1988)
  • Yakışıklı (1987)
  • Japon İşi (1987)
  • Kiracı (1987)
  • Yoksul (1986)
  • Tarzan Rıfkı (1986)
  • Garip (1986)
  • Deli Deli Küpeli (1986)
  • Davacı (1986)
  • Şendul Şaban (1985)
  • Şaban Papuçu Yarım (1985)
  • Sosyete Şaban (1985)
  • Gurbetçi Şaban (1985)
  • Katma Değer Şaban (1985)
  • Keriz (1985)
  • Atla Gel Şaban (1984)
  • Ortadirek Şaban (1984)
  • Postacı (1984)
  • Şabaniye (1984)
  • Tokatçı (1983)
  • Kılıbık (1983)
  • En Büyük Şaban (1983)
  • Çarıklı Milyoner (1983)
  • Yedi Bela Hüsnü (1982)
  • Doktor Civanım (1982)
  • Üç Kağıtçı (1981)
  • Kanlı Nigar (1981)
  • Davaro (1981)
  • Zübük (1980)
  • Gol Kralı (1980)
  • Gerzek Şaban (1980)
  • Devlet Kuşu (1980)
  • Korkusuz Korkak (1979)
  • Umudumuz Şaban (1979)
  • Şark Bülbülü (1979)
  • Dokunmayın Şabanıma (1979)
  • Bekçiler Kralı (1979)
  • Yüz Numaralı Adam (1978)
  • Kibar Feyzo (1978)
  • İyi Aile Çocuğu (1978)
  • Köşeyi Dönen Adam (1978)
  • İnek Şaban (1978)
  • Avanak Apti (1978)
  • Şabanoğlu Şaban (1977)
  • Sakar Şakir (1977)
  • Hababam Sınıfı Tatilde (1977)
  • Çöpçüler Kralı (1977)
  • Güllüşah İle İbo (1977)
  • Tosun Paşa (1976)
  • Süt Kardeşler (1976)
  • Meraklı Köfteci(1976)
  • Kapıcılar Kralı (1976)
  • Sahte Kabadayı (1976)
  • Hababam Sınıfı Uyanıyor (1976)
  • Şaşkın Damat(1975)
  • Hanzo (1975)
  • Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1975)
  • Hababam Sınıfı (1975)
  • Köyden İndim Şehire(1974)
  • Salako (1974)
  • Salak Milyoner (1974)
  • Mavi Boncuk(1974)
  • Hasret(1974)
  • Canım Kardeşim (1973)
  • Oh Olsun (1973)
  • Güllü Geliyor Güllü (1973)
  • Yalancı Yarim (1973)
  • Tatlı Dillim (1972)

Teleseriallar[tahrir]

  • Bay Kamber (1996)
  • Şaban İle Şirin(1995)
  • Şaban Askerde (1993)
  • Saygılar Bizden(1992)

Teatr o'yinlari[tahrir]

Olgan mukofotlari[tahrir]