Ha*Ash

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Ha*Ash
Durante un concierto.jpeg
MamlakatAQSH bayrogʻi AQSH
Faoliyat2002–bugun
LeyblSony Music Latin
TarkibHanna Nicole Pérez Mosa
Ashley Grace Pérez Mosa
Veb-sahifaha-ash.com

Ha*Ash, Amerikaning pop-country guruhdir. Guruh 2002-yili Louisiana shtatining Lake Charles shahrida tuzilgan.

Filmography[tahrir]

Television[tahrir]

Yil Nom Rol Izohlar ref
2009 La voz... México Herself Coach [1]
2015 Me pongo de Pie Herself Coach [2]
2018 Festival de Viña del Mar Herself Jury memberach [3]

Film[tahrir]

Yil Nom Rol Izohlar ref
2009 Igor (Film) Hanna: Mela Ashley: Heidi Spanish-Language Voices [4]
2016 Sing: Ven y canta! Hanna: Rosita Ashley: Ash Spanish-Language Voices [5]

Diskografiyasi[tahrir]

  • Ha*Ash (2004)
  • Mundos opuestos (2005)
  • Habitación Doble (2008)
  • A Tiempo (2011)
  • Primera Fila Hecho Realidad (2014)
  • 30 de febrero (2017)

Gastrollar[tahrir]

  • Ha*Ash tour (2004-2005)
  • Mundos opuestos tour (2005-2006)
  • Habitación doble tour (2008-2009)
  • A tiempo tour (2011-2013)
  • 1f hecho realidad tour (2015-2017)
  • Gira 100 años contigo (2018-2019)


Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]