Giovanna Antonelli

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Giovanna Antonelli

Giovanna Antonelli
Tavalludi sanasi 18-mart, 1976
Tavallud joyi Rio de Janeiro, Braziliya
Fuqaroligi Braziliya bayrogʻi Braziliya
Kasbi Aktrisa
IMDb ID 0031277


Giovanna Antonelli (18-mart, 1976) — braziliyalik aktrisa.

Filmografiya[tahrir]

1994: Tropicaliente.......Bemvinda

1995: Tocaia Grande......Mãe Ressu de Iansã

1996: Xica da Silva.....Elvira

1998: Corpo Dourado........Judy

1999: Força de um Desejo........Violetta

1999: Malhação........Isa (Isadora Albuquerque Novaes)

2000: Laços de Família.......Capitu

2001: O Clone........Jade Rachid

2003: A Casa das Sete Mulheres......Anita Garibaldi

2004: Da Cor do Pecado.....Bárbara Campos Sodré

2007: Amazônia, de Galvez a Chico Mendes......Delzuite Gonçalves

2007: Sete Pecados......Clarice Florentino Ferraz

2008: Três Irmãs......Alma Jequitibá de Matos

2009: Viver a Vida......Dora Regina Vitória Vilela

2011: Chico Xavier.....Cidália Xavier

2011: Aquele Beijo.....Cláudia Collaboro

2012: As Brasileiras.....Gigi Mendonça Albuquerque

2012: Salve Jorge.....Heloísa Sampaio (Helô)

2014: Em Família.....Clara Fernandes

Havolalar[tahrir]