Cláudia Ohana

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Cláudia Ohana
Foto
Maria Cláudia Carneiro Silva
Tavalludi sanasi: 6-fevral, 1963
Tavalludi joyi: Rio de Janeiro, Braziliya
Fuqaroligi: Braziliya bayrogʻi Braziliya
Kasbi: Aktrisa
IMDb: ID 0644918


Maria Cláudia Carneiro Silva (6-fevral, 1963) — braziliyalik aktrisa.[1]

Filmografiya[tahrir]

  • 1979 - Amor e Traição
  • 1981 - Bonitinha mas Ordinária ou Otto Lara Rezende
  • 1982 - Beijo na Boca
  • 1982 - Menino do Rio
  • 1982 - Aventuras de um Paraíba
  • 1983 - Eréndira
  • 1986 - Opéra de Malandro
  • 1986 - Les Longs Manteaux
  • 1987 - Luzia Homem
  • 1987 - Fábula de la Bella Palomera
  • 1988 - Love Dream
  • 1989 - Kuarup
  • 1989 - Desejo de Amar
  • 1994 - Érotique
  • 2005 - Dolores
  • 2011 - Desenrola
  • 2011 - A Novela das 8
  • 2014 - El Misterio de la Felicidad
  • 2016 - Zoom
  • 2016 - Mais Forte que o Mundo

Televizor[tahrir]

  • 1981 - Obrigado, Doutor (episodio « Uma Bela Adormecida »)[2]
  • 1981 - Amizade Colorida (episodio « Gatinhas e Gatões »)[3]
  • 1984 - Amor com Amor se Paga
  • 1989 - Tieta
  • 1990 - Rainha da Sucata
  • 1990 - Les cavaliers aux yeux verts
  • 1991 - Vamp
  • 1993 - Fera Ferida
  • 1995 - A Próxima Vítima
  • 1996 - Você Decide (episodio « Marcas do Passado »)
  • 1997 - Zazá
  • 1998 - Você Decide (episodio « A Volta Por Cima »)
  • 1999 - Você Decide (episodio « Assunto de Família »)
  • 2000 - A Muralha
  • 2000 - Você Decide (episodio « Mania de Casar »)
  • 2001 - Estrela-Guia
  • 2001 - As Filhas da Mãe
  • 2003 - Canavial de Paixões
  • 2004 - Da Cor do Pecado
  • 2004 - Sob Nova Direção (episodio « Aqueles Dias »)
  • 2006 - Malhação
  • 2008 - A Favorita
  • 2011 - Morde & Assopra
  • 2011 - Natália
  • 2011 - Cordel Encantado[4][5]
  • 2012 - Dança dos Famosos 9 (reality show)
  • 2012 - Malhação
  • 2012 - Guerra dos Sexos
  • 2012 - Mandrake (episodios « Robin Hood de Copacabana » « A Investigação »)
  • 2013 - Louco por Elas (episodio « O Melhor Dia das Mães de Todos »)[6]
  • 2013 - Joia Rara[7]
  • 2014 - Psi[8][9]
  • 2016 - Criança Esperança
  • 2016 - Sol Nascente
  • 2017 - Aldo: Mais Forte que o Mundo
  • 2017 - Super Chef Celebridades (reality show)
  • 2019 - Verão 90 Graus[10]

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]