Aygün Kazımova

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Aygün Kazımova
Tugʻilgan paytidagi ismi Aygün Kazımova Ələsgər qızı
Tavalludi sanasi

26-yanvar 1971 (1971-01-26) (48 yosh)
Tavalludi joyi Baku, Ozarbayjon bayrogʻi Ozarbayjon
Faoliyat yillari 1988–bugun
Janr Pop, Elektro

Aygün Kazımova (26-yanvar,1971, Baku, Ozarbayjon) ozarbayjon qoʻshiqchisidir.

Diskografiya[tahrir]

Studiyaviy albomlar[tahrir]

  • Ömrüm-günüm (1997)
  • Göz yaşımı yar silə (1998)
  • Ah Vətən! (1998)
  • Təkcə səni sevdim (1999)
  • Aygün (2000)
  • Sevdim (2001)
  • Sevgi gülləri (2003)
  • Son söz (2004)
  • Sevdi ürək (Namık Karaçukurlu ile) (2004)
  • Sevərsənmi? (2005)
  • Aygün Kazımova, Vol. 1 (2008)
  • Aygün Kazımova, Vol. 3 (2008)
  • Aygün Kazımova, Vol. 4 (2008)
  • Estrada, Vol. 2 (2008)
  • Estrada, Vol. 3 (2008)
  • Estrada 2, Vol. 1 (2008)
  • Estrada (2008)
  • Coffee from Colombia (2014)