Tom Boxer

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Tom Boxer
Cosmin Simionic
Tavalludi sanasi:
Fuqaroligi: Ruminiya bayrogʻi Ruminiya
Faoliyat yillari: 2007–bugun
Janr: Dance, House
tomboxer.ro

Tom Boxer (talaffuzi: Tom Bokser; asl ismi: Cosmin Simionic) rumin DJ, bastakor hamda musiqiy videolar rejissoridir. Oʻzining hit Brasil va Morena qoʻshiqlari bilan mashhurlikka erishgan. 2008-yili MTV Europe Music Awards mukofotiga nomzod boʻlgan.

Diskografiyasi[tahrir]

Albomlar[tahrir]

  • 2008: 'Zamorena'
  • 2009: TBC
  • 2010: Morena

Singllar[tahrir]

  • 2007: Zamorena (& Anca Parghel)
  • 2008: A Beautiful Day (feat. Jay)
  • 2008: Brasil (& Anca Parghel feat. Fly Project)
  • 2008: Alien Girl (feat. Leon)
  • 2009: Work IT Baby (feat. Buppy Brown)
  • 2010: Morena (feat. Antonia)

Havolalar[tahrir]