Tom Boxer

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Tom Boxer
Cosmin Simionic
Tavalludi sanasi

Fuqaroligi Ruminiya bayrogʻi Ruminiya
Faoliyat yillari 2007–bugun
Janr Dance, House
tomboxer.ro

Tom Boxer (talaffuzi: Tom Bokser; asl ismi: Cosmin Simionic) rumin DJ, bastakor hamda musiqiy videolar rejissoridir. Oʻzining hit Brasil va Morena qoʻshiqlari bilan mashhurlikka erishgan. 2008-yili MTV Europe Music Awards mukofotiga nomzod boʻlgan.

Diskografiyasi[tahrir]

Albomlar[tahrir]

  • 2008: 'Zamorena'
  • 2009: TBC
  • 2010: Morena

Singllar[tahrir]

  • 2007: Zamorena (& Anca Parghel)
  • 2008: A Beautiful Day (feat. Jay)
  • 2008: Brasil (& Anca Parghel feat. Fly Project)
  • 2008: Alien Girl (feat. Leon)
  • 2009: Work IT Baby (feat. Buppy Brown)
  • 2010: Morena (feat. Antonia)

Havolalar[tahrir]