Necati Şaşmaz

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Nejati Shashmaz
Asl ismi Muhammad Necati Şaşmaz
Tavalludi sanasi 15-dekabr 1971-yil(1971-12-15)
Tavallud joyi Elazig, Turkiya
Fuqaroligi Turkiya bayrogʻi Turkiya
Kasbi Aktyor


Muhammad Nejati Shashmaz (Muhammed Necati Şaşmaz) - turk kino aktyori. Millati zaza.

Shaxsiy hayoti[tahrir]

  • Abdulqodir Shashmaz (Abdulkadir Şaşmaz) - otasi.
  • Sohil Shashmaz (Sahil Şaşmaz) - onasi.
  • Negexon Shashmaz (Nagehan Şaşmaz) - turmush oʻrtogʻi.
  • Ali Nodir Shashmaz (Ali Nadir Şaşmaz) - oʻgli
  • Zubayr Shashmaz (Hilmi tr:Zübeyr Şaşmaz) 1982 - ukasi
  • Raji Shashmaz (en:Raci Şaşmaz) 1973 - ukasi

Filmografiyasi[tahrir]

Film
Yil Nomi Rol
2006 Qashqirlar vodiysi: Iroq Poʻlat Olamdor Bosh rol
2011 Qashqirlar makoni Palestina Poʻlat Olamdor Bosh rol
Televideniya
Yil Nomi Rol
2003 - 2005 Qashqirlar makoni Poʻlat Olamdor Bosh rol
2005 Non teknesi Poʻlat Olamdor
2007 Qashqirlar makoni Terror Poʻlat Olamdor Bosh rol
2007 - kunimiz Qashqirlar makoni Qopqon Poʻlat Olamdor Bosh rol, Prodyusser
2010 Halil Ibrohim Sofrasi Necati Şaşmaz
2012 Qashqir qonuni Anvar Poshsho
2015 Qora qutti Prodyusser