Jennifer Lopez

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Jennifer Lopez

Lopez 2019
Tugʻilishi
Jenifer Lynn Lopez

24-iyul 1969 (1969-07-24) (51 yosh)
Kasbi Qoʻshiqchi, aktrisa, raqqos, produser
Turmush oʻrtogʻi
  • Ojani Noa

(1997—1998)

  • Cris Judd

(2001—2003)

  • Marc Anthony

(2004—2014)

Bolalari 2
Sayt jenniferlopez.com
Imzo
Jennifer Lopez Signature.png

Jennifer Lynn Lopez (24-iyul 1969-yilda tugʻilgan) — amerikalik qoʻshiqchi, aktrisa, raqqos va film produser. 1997-yilda Selena biopikasida birinchi oʻrinni egallagan Lopez, filmdagi roli uchun 1 million AQSh dollari miqdorida pul topgan birinchi lotin aktrisasi sifatida Oltin globus mukofoti bilan taqdirlandi. Keyinchalik Anaconda (1997) va Out of Sight (1998) filmlarida suratga tushdi. Shuningdek, Lopez Hollywoodning eng koʻp pul toʻlanadigan lotin aktrisasi sanaladi.

Diskografiyasi[tahrir]

Filmografiyasi[tahrir]

Lopez 2012
  • 1986: My Little Girl, Myra
  • 1993: Lost in the Wild, Rosie Romero
  • 1995: My Family, Young Maria
  • 1995: Money Train, Grace Santiago
  • 1996: Jack, Miss Marquez
  • 1996: Blood & Wine, Gabriela Gabby
  • 1997: Selena, Selena Quintanilla-Perez
  • 1997: U Turn, Grace McKenna
  • 1997: Anaconda, Terri Flores
  • 1998: Out Of Sight, Karan Sisco
  • 1998: AntZ, Voice Azteca
  • 2000: The Cell, Catherine Deane
  • 2001: The Wedding Planner, Mary Fiore
  • 2001: Angel Eyes, Sharon Pogue
  • 2002: Enough, Slim Hiller
  • 2002: Maid in Manhattan, Marisa Ventura
  • 2003: Gigli Ricki
  • 2004: Jersey Girl, Gertrude Steiney
  • 2005: Monster-in-Law, Charlie
  • 2005: Shall We Dance, Paulina
  • 2005: An Unfinished Life, Jean Gilkyson
  • 2006: El Cantante, Puchi
  • 2006: Bordertown, Lauren Adrian
  • 2010: The Back-up Plan, Zoe
  • 2012: Ice Age: Confinental Drift, Voice Shira
  • 2012: What to Expect When You're Expecting, Holly
  • 2013: Parker, Leslie Rogers
  • 2014: Home, Tip'in annesi
  • 2014: Lila and Eve, Eve Rafael
  • 2015: The Boy Next Door

Fotolar[tahrir]

Jennifer Lopez (Braziliya)
Lopez 2018

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]