Fikret Kuşkan

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Fikret Kuşkan
Tugʻilishi
Mehmed Fikret Kuşkan

22-aprel 1965 (1965-04-22) (55 yosh)
Istanbul, Turkıya
Fuqaroligi Turkıya
Kasbi Aktyor,
Faoliyat yillari 2002—hozirgacha
Bolalari 2

Mehmed Fikret Kuşkan — (talaffuzi: Fikret Kushkan) turkiyalik aktyor.

Biografiyasi[tahrir]

Kuşkan Istinye shahrida ota-onasi va toʻrt singlisi bilan katta boʻlgan. Uning otasi alban millatidan edi. 13 yoshida otasi vafot etdi va u Tokotga koʻchib oʻtdi. Uch yildan soʻng u Istanbulga qaytib keldi va Hasköy Litseyida oʻqishni boshladi. Istanbul universiteti teatr konservatoriyasini bitirgan.

Filmografiyasi[tahrir]

Filmlar
Yil Nomi Rol Izoh
1988 Sis Murat First cinematic role
1990 Gizli Yüz Photographer
1990 İki Başlı Dev Hakan Özkan
1992 Dönersen Islık Çal Travesti
1993 C-Blok Hâled
1993 Yaz Yağmuru
1995 Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey Yazar
1995 Özlem...Düne, Bugüne, Yarına
1997 Avcı
1999 Issızlığın Ortasında Nazlıgül
2000 Dansöz İsa
2000 Muhallebicinin Oğlu Suat
2001 Şellale Cemal
2002 9 Tunç
2002 Abdülhamit Düşerken Enver Bey
2002 Hititler
2003 Mustafa Hakkında Herşey Mustafa
2003 Anlat İstanbul Rafet
2005 Babam ve Oğlum Sadık
2005 Sen Ne Dilersen Musa
2013 Erkekler Adem
2018 Bizim İçin Şampiyon Özdemir Atman
2019 Mucize 2: Aşk Vedat Zenginer
Television
Year Title Role Notes
1989 Gençler Sinan
1991 Issızlığın Ortası Ayhan
1993 Çakalların İzinde
1995 Sahte Dünyalar
1996 Kurtuluş Kemrelik Yüzbaşı
1996 Şaşıfelek Çıkmazı Cesur
2002 Emanet Abdurahmanın oğlu
2003 Esir Şehrin İnsanları İhsan
2003 Gelin Mustafa
2003 Kasabanın İncisi Belediye Başkanı Sedat
2003 Şapkadan Babam Çıktı Celal
2004 Adı Aşk Olsun Çınar
2004 Çemberimde Gül Oya Yönetmen Kahraman
2005 Güz Yangını Oflaz
2006 Hacı Faruk Gesili
2006 Kabuslar Evi: Takip İbrahim
2007 Bıçak Sırtı Orhan Ertuğrul
2007-2009 Parmaklıklar Ardında Ahmet
2009-2011 Hanımın Çiftliği Orhan
2011-2012 Hayat Devam Ediyor İsmail Bakırcı
2014 Yasak Nazım Bey
2014 Tanıklar Adnan Kahveci
2016 Çifte Saadet Metin Saadet
2017-2018 Kızlarım İçin Yaşar
2019- Zalim İstanbul Agah Karaçay
Television film
Year Title Role Notes
1996 Deniz Bekliyordu
2000 Artık Çok Geç Haydar
2005 Yolculuk Efran

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]