Amatory

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Amatory logo.png
200px
Kelib chiqishiSankt Peterburg
MamlakatRossiya
Faoliyat2001 – bugun
Janr2001 — 2004
nu metal

2006dan
metalcore/groove metal
LeyblKapkan Records
Tarkib[DENVER]
[ALEX]
[STEWART]
[IGOR]
Sobiq aʼzolar[PJ]
[LEXUS]
[GANG]
Veb-sahifawww.amatory.ru

[AMATORY] — Rossiya alternativ sahnasining eng taniqli guruhlaridan biri. 2001-yili Sankt Peterburgda tashkil topgan. "Russian Alternative Music Prize" mukofotining bir necha bor sohibi.

Tarkib[tahrir]

Hozirgi tarkib[tahrir]

  • [DENVER] — bas-gitara, vokal
  • [ALEX] — gitara
  • [STEWART] — barabanlar
  • [IGOR] — vokal

Sobiq ishtirokchilar[tahrir]

  • [PJ] — vokal, gitara ("Хлеб" albomining yozuvidan oldin armiyaga chaqirilgan)
  • [LEXUS] — vokal ("Вечно прячется судьба" albomining yozuvidan soʻng guruhni tark etdi)
  • [GANG] (Sergey Osechkin) — gitara (vafot etgan: jigar oʻsmasi, 08.08.1983 — 15.03.2007)

Diskografiya[tahrir]

Studiyaviy albomlar[tahrir]

  • 2002 — "Хлеб" (Non)
  • 2003 — "Вечно прячется судьба" (Taqdir har doim qochadi)
  • 2004 — "Неизбежность" (Qochib bo'lmaydi)
  • 2006 — "Книга мёртвых" (O'liklar kitobi)

Kaverlar[tahrir]

  • 2006 — "Discovery"
  • 2007 — "Крылья (Catharsis)"

Singllar[tahrir]

  • 2003 — "Осколки" [Limited edition] (Siniqlar)
  • 2004 — "Две жизни" (Ikki hayot)
  • 2005 — "Чёрно-белые дни" (Oq-qora kunlar)
  • 2006 — "Преступление против времени" (Vaqtga qarshi jinoyat)
  • 2007 — "Слишком поздно" (Juda kech)

DVD[tahrir]

  • 2005 — "P.S."
  • 2007- Home Video Evol.1
  • 2008- Live Evil

Havolalar[tahrir]