Agnes Monica

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Agnes Monica
Umumiy maʼlumot
Tugʻilishi 1-iyul 1986 (1986-07-01) (34 yosh)
Faoliyat yillari 1992-bugun
Janr Pop
Amplua vokal
Sayt agnezmo.com

Agnes Monica Muljoto (talaffuzi: Agnes Monika Mulyoto; 1986-yil 1-iyulda tugʻilgan) — indoneziyalik pop-qoʻshiqchi.

Diskografiyasi[tahrir]

  • Si Meong (1992)
  • Yess! (1995)
  • Bala-Bala (1996)
  • And the Story Goes (2003)
  • Whaddup A'..?! (2005)
  • Nez (2008)
  • Sacredly Agnezious (2009)
  • Agnes Is My Name (2011)
  • Agnez Mo (2013)

Havolalar[tahrir]