Tamannah Bhatia

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Tamannah Bhatia
Tugʻilishi 21-dekabr 1989 (1989-12-21) (29 yosh)
Fuqaroligi Hindiston bayrogʻi Hindiston
Kasbi Aktrisa

Tamannah Bhatia — model va aktrisa. Tamannah 1989-yil 21-dekabrda Hindistonning Mumbay shahrida dunyoga keldi. Anand ismli akasi bor. Ilk bor kinoga 13 yoshida tushgan. Tamannah toʻrt tilni mukammal biladi, ular hind, ingliz, telugu va tamil tillaridir. Tamil tilidagi koʻplab mashhur brend va reklamalarga tushadi.

Tamannah oʻzining aktrisalik kareralarini Bollivudda boshlagan, uning birincha marta roʻl ijro etgan filmi — Chand Sa Roshan Chehra[1].

Filmografiya[tahrir]

  • 2013 Bhale Thammudu
  • 2013 Ramana Hindi Remake
  • 2013 Himmatwala
  • 2012 Cameraman Ganga tho Rambabu … Ganga, (Tamanna)
  • 2012 Rebel
  • 2012 Endukante Premanta
  • 2012 Racha … Chaitra
  • 2011 Oosaravelli … Niharika
  • 2011 Leopard / Venghai … Radhika
  • 2011 Badrinat / Badrinath … Alaknanda
  • 2011 100 % Love … Maha Lakshmi, (v titrax: Tamanna)
  • 2011 Siruthai … Swetha
  • 2010 Thillalangadi … Nisha
  • 2010 Akula / Sura … Poornima
  • 2010 Paiyaa … Charulatha
  • 2009 Padikathavan … Gayathri Reddy
  • 2009 Kanden Kadhalai … Anjali
  • 2009 Ayan … Yamuna
  • 2009 Konchem Ishtam Konchem Kashtam … Geetha Subramaniam
  • 2009 Padikkathavan … Gayatri Reddy
  • 2008 Harqachon shay / Ready … Sandhya
  • 2008 Kalidasu … Archana
  • 2007 Omadli kunlar / Happy Days … Madhu
  • 2006 Kedi … Priyanka
  • 2005 Sri … Sandhya
  • 2005 Chand Sa Roshan Chehra … Heroine

Manbalar[tahrir]