Selma Ergech

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Selma Ergech
Selma Ergeç.jpg
Tugʻilishi 1-noyabr 1978-yil(1978-11-01)
Fuqaroligi Turkiya bayrogʻi Turkiya
Olmoniya bayrogʻi Germaniya
Kasbi Aktrisa
IMDb ID 1866361
Sayt http://www.selmaergec.com/


Selma Ergech (turkcha: Selma Ergeç) — turk aktrisasi va modelchisi. 1978-yil 1-noyabrida Olmoniyaning Xamm shahrida tavallud topgan. Muhtasham asr serialida Hadicha Sulton rolini ijro etgan.

Tarjimai holi[tahrir]

Faoliyati[tahrir]

Filmografiya[tahrir]

Yil Film nomi (turkcha) Roli Kompaniya
Turkiya bayrogʻi Turkiya 1997 Böyle mi Olacaktı? Merve Oyuncu, Kanal: ATV, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2001—2004 Yarım Elma Ayça Oyuncu, Kanal: Kanal D, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2005 Şöhret Natalie Oyuncu, Kanal: ATV, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2005 Körfez Ateşi Pınar Oyuncu, Kanal: ATV, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2006 Beş Vakit Öğretmen Oyuncu, Sinema Filmi
AQSH bayrogʻi AQSh Turkiya bayrogʻi Turkiya 2006 en:The Net 2.0 Resepsiyonist Oyuncu, Sinema Filmi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2007 Sis ve Gece Mine Oyuncu (başrol), Sinema Filmi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2007 Hırçın Kız Gül Oyuncu, Kanal: Star TV, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2007—2009 Asi Defne Kozcuoğlu Oyuncu (71 bölüm), Kanal: Kanal D, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2010 Ses Derya Oyuncu (başrol), Sinema Filmi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2010 Kalp Ağrısı Azize Oyuncu (14 bölüm), Kanal: ATV, Dizi
Turkiya bayrogʻi Turkiya 2011 Muhtasham asr Xadicha Sulton Oyuncu (başrol), Kanal: Star TV, Dizi

Manbalar[tahrir]