Wolfgang Petersen

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Wolfgang Petersen

Petersen 1996
Tugʻilishi 14-mart 1941 (1941-03-14) (78 yosh)
Emden, Lower Saxony, Germaniya
Kasbi
  • Film rejissor
  • film produser
  • ssenariychi
Turmush oʻrtogʻi
  • Ursula Sieg
  • (1970-1978)
  • Maria Borgel-Petersen
  • (1978-bugun)
Millati German
Faoliyat yillari 1965–bugun

Wolfgang Petersen (tug‘. 14-mart 1941), Germaniyalik rejissor, film produser va ssenariychi.

Filmografiya[tahrir]

Yil Film Rejissor Produser Ssenariychi
1965 Stadt auf Stelzen Ha
1974 Der Eine, der Andere Ha Ha
1968 Die rote Fahne Ha
1969 Ich nicht Ha Ha
1971 Ich werde dich töten, Wolf Ha Ha
1972 Anna und Totò Ha
1973 Smog Ha
1973 Andoza:Interlanguage link multi Ha
1974 One or the Other of Us Ha
1974 Aufs Kreuz gelegt Ha
1975 Die Stadt im Tal Ha
1975 Stellenweise Glatteis Ha
1976 Hans im Glück Ha
1976 Vier gegen die Bank Ha
1977 Planübung Ha Ha
1977 Die Konsequenz Ha Ha
1978 Schwarz und weiß wie Tage und Nächte Ha
1981 Das Boot Ha Ha
1984 The NeverEnding Story Ha Ha
1985 Enemy Mine Ha
1991 Shattered Ha Ha Ha
1993 In the Line of Fire Ha
1995 Outbreak Ha Ha
1997 Air Force One Ha Ha
2000 The Perfect Storm Ha
2004 Troya Ha Ha
2006 Poseidon Ha Ha
2016 Vier gegen die Bank Ha Ha

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]