TNMK

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
TNMK
Танок на майдані Конґо
Танок на Майдані Конґо.jpg
MamlakatUkraina
Faoliyat1998-bugun
JanrHip hop
Funk
Rapcore
Leybl«Lavina Music»
TarkibFagot
Fozzi
Kotya
Yarik
Oleksandr Shymansʹkyy
Vitolʹd
TonIk
Veb-sahifatnmk.com

TNMK (ukr. Танок на майдані Конґо) - Xarkov shahrida tuzilgan musiqiy guruh.

Diskografiyasi[tahrir]

Yil Nom
1998 Зроби мені хіп-хоп
2001 Нєформат
2004 Пожежі міста Вавілон
2005 Сила
2010 С. П. А. М.
2014 Дзеркало

Havolalar[tahrir]