Kontent qismiga oʻtish

Nikki Hahn

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Nikki Hahn
Tavalludi
Sofia Nicole Hahn[1]

13-noyabr 2002-yil (2002-11-13) (21 yosh)
San Antonio, Texas, Amerika Qoʻshma Shtatlari
Fuqaroligi AQSh
Kasbi Aktrisa
Faoliyat yillari 2009-yildan

Sofiya Nikol Hahn (2002-yil 13-noyabrda tugʻilgan[2])—amerikalik aktrisa. U “Adventurers in Babysitting" filmidagi Emili Kuper roli bilan tanilgan.

Hayot va faoliyati

[tahrir | manbasini tahrirlash]

Hahn o'z faoliyatini 3 yoshida bola model sifatida boshlagan. 4 yoshida tijorat bilan shug'ullana boshlagan.

Ko'p o'tmay, u teleko'rsatuvlarda mehmon sifatida ishtirok etishni boshlagan. 2009-yilda Xan CSI: Miami filmida Meggi Rush rolini va NCISda: Los-Anjeles filmida amakisi qotillikda gumon qilinayotgan yosh qiz Elli Jonson rolini o'ynagan. 2010-yilda Hahn iCarly va Criminal Minds filmlarida kichik rollarni ijro etgan.

2011-yil yozida Hahn “We Have Your Husband: One Woman's Terrifyng Story of a Kidnapping in Mexico kitobiga asoslangan “ Umr boʻyi ” filmida Mariya Valseka rolini oʻynagan. Hahn, shuningdek, "The Secret Life of Dorks" filmida Jeyms Belushining qizi rolini o'ynagan. Bu film uning birinchi badiiy filmi edi.

2012-yil yanvar oyida Hahn Disneyning Jessi filmida Lindsi rolini o'ynagan. Hahn ikkita Hallmark filmida suratga tushgan Matchmaker Santa, Leysi Chabert bilan birga; va Second Chances, Alison Sweeney va Benjamin Stockham bilan.  U, shuningdek, " American Horror Story: Asylum " filmida Briarklif boshpanasida tashlab ketilgan sirli qizaloq Jenni Reynolds rolini ham ijro etgan.[3] Hahn shuningdek, ABC Family ning Pretty Little Liarsning to'rtinchi mavsumida va The Fosters filmining birinchi mavsumida yosh Kalli Jeykob sifatida rolini o'ynagan.

2016-yilda Hahn Disney Channel "Adventurers In Babysitting" filmida Emili rolini oʻynagan.U, shuningdek, "The Remains"qo'rqinchli filmda suratga tushgan.[4]

Yaqinda Hanh " American Housewifes " serialining ikkinchi mavsumida rol o'ynay boshlagan.

Filmografiyasi

[tahrir | manbasini tahrirlash]
Yil Sarlavha Rol Izohlar
2013-yil The Secret Lives of Dorks Geyl Sara Ralf Film
2014-yil Riding 79 Quyoshli Film
2015-yil Venom Therapy Greta Kiku Arata Qisqa metrajli film[5]
2016-yil The Remains Elena Tolvud Film
2017-yil Scales: Mermaid Are Real Kristal Film
Yil Sarlavha Rol Izohlar
2009-yil CSI: Miami Meggi Rush Epizod: "Garoviy zarar"
NCIS: Los-Anjeles Elli Jonson Epizod: "Brimstone"
2010-yil iCarly №3 bolalar bog'chasi Epizod: "iFix a Pop Star"
The Closer Kodi Tatem Epizod: "Qamoqxonada"
Criminal Minds Ebbi Sanderson Epizod: "25 to Life"
2011-yil Jimmy Kimmel Live! Har xil 4 qism
Wilfred Qizaloq Epizod: "Qabul qilish"
We Have Your Husband Mariya Valseka Televizion film
2012-yil Children's Hospital Kerri Epizod: "Yosh milliarderning qaytishi"
Jessie Lindsi Epizod: "Go'zallik va hayvonlar"
Matchmaker Santa Yosh Melaniya Televizion film (Halmark)
American Horror Story: Asylum Jenni Reynolds Epizod: " Davlatlikning kelib chiqishi "
2013-yil Wizards of Waverly Place: Alex vs Alex Byanka Russo Televizion film (Disney)
Xart of Dixie Loretta Iyun Televizion serial
Yoqimtoy aldoqchi Qizchalar Kichik qiz #2 Epizod: " A tiriklik uchun"
Second Chances Maddi Televizion film (Hallmark)
2014-yil The Fosters 10 yoshli Kalli Epizod: "Padre"
The Night Shoft Kylie Epizod: "Hog Wild"
2016-yil Adventures in Babysitting Emili Kuper Disney kanali original filmi
2017-yil Genius Yosh Mileva Marić Epizod: Ikkinchi bob (Eynshteyn)
2018–2019 American Housewife Gina Tuskadero Takroriy rol (8 qism)
2021-yil Magnum PI Amanda Devis Epizod: "Biz ortda qoldirganlar"
  1. „Nikki Hahn“.
  2. „Happy Birthday Nikki“. Nikkihahn.com (Nikki Hahn • The Official Site) (13-noyabr 2012-yil). 23-noyabr 2012-yilda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 17-iyul 2013-yil.
  3. Sparks. „'American Horror Story' recap, 'The Origins of Monstrosity'“. The Baltimore Sun (22-noyabr 2012-yil). Qaraldi: 6-aprel 2020-yil.
  4. Squires. „Official Trailer Digs Up The Remains“. Dread Central (20-iyul 2016-yil). Qaraldi: 12-avgust 2016-yil.
  5. „THE CAST“. VenomTherapyfilm.com. 10-mart 2018-yilda asl nusxadan arxivlangan. Qaraldi: 14-aprel 2016-yil.