Hande Yener

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Hande Yener
Foto
Hande Yener
Tugʻilgan paytidagi ismi: Makbule Hande Özyener
Tavalludi sanasi: 12-yanvar 1973 (1973-01-12) (46 yosh)
Tavalludi joyi: Istanbul, Turkiya bayrogʻi Turkiya
Faoliyat yillari: 2000–bugun
Janr: Pop, Elektro
handeyener.com

Makbule Hande Özyener (12-yanvar,1973, Istanbul, Turkiya) turk qoʻshiqchisidir.

Diskografiya[tahrir]

Studiyaviy albomlar[tahrir]

  • 2000: Senden İbaret
  • 2001: Extra
  • 2002: Sen Yoluna... Ben Yoluma
  • 2004: Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor
  • 2006: Apayrı
  • 2006: Hande Maxi
  • 2007: Nasıl Delirdim?
  • 2008: Hipnoz
  • 2009: Hayrola?
  • 2010: Hande'ye Neler Oluyor?
  • 2010: Hande'yle Yaz Bitmez
  • 2011: Teşekkürler