Hande Erçel

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Hande Erçel
Tugʻilishi 24-noyabr 1993-yil (1993-11-24) (27 yosh)
Bandirma, Turkiya
Fuqaroligi Turkiya bayrogʻi Turkiya
Kasbi aktrisa, model
Faoliyat yillari 2012—hozir
Sayt handeercel.com.tr

Hande Erçel (1993-yil 24-noyabrda tugʻilgan) — turkiyalik aktrisa va model.

Hayoti[tahrir]

Bugungi kunda Mimar Sinan Tasviriy Sanʼat Universiteti anʼanaviy turk sanʼatida tahsil olishda davom etmoqda. U 2012-yilda Ozarbayjonda oʻtkazilgan goʻzallik tanlovida ishtirok etgan va ikkinchi oʻrinni egallagan.

U Kanal D telekanalida efirga uzatilgan „Güneşin Kızları“ serialida Selin Yılmaz Mertoʻgʻlining xarakterini tasvirlab berdi[1]. 2016-yil iyun oyida u „Aşk Laftan Anlamaz“ serialida Hayat Uzun roli bilan ekranga qaytdi.

Filmografiyasi[tahrir]

Yil Turi Loyiha Rol Izohlar
2013 Serial "Tatar Ramazan (serial,2013)" Oʻzi Yordamchi rol
2013 Serial Choliqushi Zahide Yordamchi rol
2014 Serial Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yordamchi rol
Serial Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yordamchi rol
2015-2016 Serial Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Yordamchi rol
2016-2017 Serial Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Bosh rol
2017-2018 Serial Siyah İnci Hazal Bosh rol
2019 Serial Halka Müjde Akay Bosh rol
2019 Serial Azize Azize Bosh rol
2020 Serial Sen Çal Kapımı Eda Yıldız Bosh rol
Reklamlari
Yil Nomi Izoh
2016-2019 L'Oréal Paris Casting Creme Gloss[2]
2017 Defacto Aras Bulut Iynemli bilan[3]
2019 Bobbi Brown

Manbalar[tahrir]

Qoʻshimcha Maʼlumotlar[tahrir]