Ceza

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Ceza
Tugʻilgan paytidagi ismi: Bilgin Özçalkan
Tavalludi sanasi: 31-dekabr 1977 (1977-12-31) (41 yosh)
Tavalludi joyi: Üsküdar, Istanbul, Turkiya
Fuqaroligi: Ceza Turkiya
Faoliyat yillari: 1995-yildan
Janr: Rap, hip hop
ceza.com.tr

Ceza (talaffuzi: Jeza; 31-dekabr, 1977) turkiyalik rapchidir. Asl ismi Bilgin Özçalkan (talaffuzi: Bilgin Oʻzchalkan) boʻlgan bu musiqachining taxallusi turkchadan „jazo“ deb oʻgiriladi.

Diskografiyasi[tahrir]

Yil Leybl Albom
1999 Kod Music Yeraltı Operasyonu (doğanın kanunu,ceza,yeter artık,intihar)
2000 Hammer Muzik Meclis-i ala IstanbuL
2001 Hammer Muzik Anahtar
2002 Hammer Muzik Med Cezir
2004 Hammer Muzik Rapstar
2006 Hammer Muzik Feyz Al
2006 EMI Yerli Plaka
2007 Free(ucretsiz) Evin Delisi EP
2008 Orjinal Music Bomba Plak
2010 Esen Muzik Onuncu Koy
2011 Esen Müzik Sende Biraz Delisin

Havolalar[tahrir]