Amara (qoʻshiqchi)

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Jump to navigation Jump to search
Amara
Tugʻilishi 8-iyul 1975 (1975-07-08) (44 yosh)
Fuqaroligi Indoneziya
Ota-onasi Itje Komara
Bolalari oʻgʻli - Mahija, oʻgʻli - Janitra, oʻgʻli - Rajaswa,

Tuwuhadijatitesih Amaranggana (talaffuzi: Tuwuh Adijatitesih Amaranggana 8-iyul 1975), taxallusi — Amara (talaffuzi: Amara), indoneziyalik xonanda va aktrisa.

Diskografiya[tahrir]

Year Album
1996 Bila Kuingat
1997 Jangan Kau Henti
1998 Bintang
1998 Takan Habis Cintaku
1999 Aku (Repackage)
2005 Syukur
2005 Indonesia Raya
2015 Good Time

Filmografiya[tahrir]

Yil Nom Roli
2006 Misi: 1511
2015 Tiger Boy Ibu Citra

Manbalar[tahrir]

Havolalar[tahrir]