Zach Braff

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Zach Braff
Foto
Zach Braff
Tavalludi sanasi: 6-aprel, 1975 (1975-04-06)(39 yosh)
Tavalludi joyi: Saus Orenj, Nyu Jersi, AQSh
Kasbi: aktyor, rejissyor, ssenariy muallifi, produsyer
www.zachbraff.com

Zachary Israel Braff (6 aprel, 1975-yilda tugʻilgan) — amerikalik aktyor, rejissyor, ssenariy muallifi, produsyer. 2000-yillardan boshlab NBC kanalining sitkomi Scrubsdagi J.D. roli bilan mashhur.

Filmografiya[tahrir]

Yil Nomi Rol Qaydlar
1993 Manhattan Murder Mystery (Manhettendagi qotilliklar siri) Nick Lipton
2000 Broken Hearts Club (Singan yuraklar klubi) Benji
Blue Moon (Moviy oy) Fred
2004 Garden State Andrew Largeman shuningdek muallif/rejissyor/saundtrek produsyeri
2005 Chicken Little (Jajji joʻja) Chicken Little ovoz aktyori
2006 The Last Kiss (Soʻnggi boʻsa) Michael
2007 The Ex (Sobiq) Tom Reilly
2008 Open Hearts shuningdek muallif/rejissyor/produsyer
New York, I Love You (Nyu York, seni sevaman) rejissyor/muallif sifatida

Havolalar[tahrir]