Toto Cutugno

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Toto Cutugno
Tugʻilgan paytidagi ismi: Salvatore Cutugno
Tavalludi sanasi: 7-iyul, 1943 (1943-07-07)
(70 yoshda)
Tavalludi joyi: Fosdinovo, Italiya
Guruh(lar): Albatros
Faoliyat yillari: 1970–bugun
Janr: Pop
totocutugno.it

Salvatore Toto Cutugno (talaffuzi: Salvatore Toto Kutunyo; 1943-yil 7-iyul) italyan xonandasidir. Pianino, gitara, dovul, saksofon chaladi. 1976-yilgi Sanremo musiqa festivalida qatnashib, mashhurlikka erishgan.

Diskografiyasi[tahrir]

  • Albatros (1976)
  • Come ieri, come oggi, come sempre (1978)
  • La mia musica (1981)
  • L'italiano (1983)
  • Azzura malinconia (1986)
  • Voglio l'anima (1987)
  • Innamorata, innamorato, innamorati (1987)
  • Mediterraneo (1987)
  • Toto Cutugno (1990)
  • Insieme 1992 (1990)
  • Non è facile essere uomini (1992)
  • Voglio andare a vivere in campagna (1995)
  • Canzoni nacoste (1997)
  • Il treno va (2002)
  • Cantando (2004)
  • Come noi nessuno al mondo (2005)
  • Un falco chiuso in gabbia (2008)
  • I Miei Sanremo(2010)

Havolalar[tahrir]