Haley Joel Osment

Vikipediya, ochiq ensiklopediya
Haley Joel Osment
Tavalludi sanasi: 10-aprel, 1988 (1988-04-10)(26 yosh)
Tavalludi joyi: Los Angeles, Kaliforniya, AQSh
Kasbi: aktyor
Faoliyat yillari: 1994-yildan
Mukofotlari: Eng Yaxshi Yosh Aktyor uchun Saturn Mukofoti
1999 The Sixth Sense
2001 Artificial Intelligence: A.I.
IMDb: ID 0005286
Rasmiy sayti

Haley Joel Osment (talaffuzi: Heyli Joel Osment; 1988-yil 10-aprelda tugʻilgan) amerikalik aktyordir. 1990-yillar boshida kichik rollarni oʻynagan. Mashhurlik va mukofotlar unga The Sixth Sense, Pay It Forward, Artificial Intelligence: A.I. filmlaridan keyin keldi.

Filmografiyasi[tahrir]

Yil Film Rol Ilovalar
1994 Forrest Gump Forrest Gump, Jr.
Mixed Nuts Yosh bola
1996 Bogus Albert Franklin
For Better or Worse Danny
1998 Ransom of Red Chief Andy Dorset (TV)
1999 The Sixth Sense Cole Sear Shu roli uchun Oscar mukofotiga nomzod qilib koʻrsatilgan
I'll Remember April Peewee Clayton
2000 Pay It Forward Trevor McKinney
Discover Spot Spot the Dog Dublyaj
2001 A.I. David
Edges of the Lord Romek
2002 The Hunchback of Notre Dame II Zephyr Dublyaj
The Country Bears Beary Barrington Dublyaj
Kingdom Hearts Sora Video oʻyin; dublyaj
2003 Secondhand Lions Walter
The Jungle Book 2 Mowgli Dublyaj
2004 Kingdom Hearts: Chain of Memories Sora Video oʻyin; dublyaj
2005 Immortal Grand Prix Takeshi Jinno Teleserial; dublyaj
2006 Kingdom Hearts II Sora Video oʻyin; dublyaj
2007 Kingdom Hearts II Final Mix+ Sora Video oʻyin; dublyaj
2008 Home of the Giants Robert «Gar» Gartland
2009 Montana Amazon Womple
Truth & Treason Helmuth Hübener

Havolalar[tahrir]